Az egész világot sokkolta Erzsébet királynő múlt csütörtöki halála. Balmoralba sietett Harry herceg is, de már nem tudott elbúcsúzni imádott nagymamájától. Sokaknak  furcsa volt azonban, hogy az Amerikában élő herceg már másnap kora reggel visszatért Londonba.

Kiderült, mi történt

Mint megírtuk, Károly király állítólag megtiltotta a fiának, hogy a feleségét is magával hozza Skóciába. Harry herceg és Meghan Markle a reptérre igyekezett akkor, amikor III. Károly felhívta őket és szabályosan megtiltotta, hogy Meghan Markle elmenjen a halálos ágyán lévő Erzsébet királynőhöz a skóciai Balmoral-kastélyba. Egyelőre nem tudni, hogy Harry édesapja, miért döntött így. 

Sietett vissza a feleségéhez

Most azonban egy bennfentes elárulta, hogy péntek reggel Harry valójában a feleségéhez sietett vissza, ugyanis nincsenek hozzászokva, hogy sokáig távol vannak egymástól. A hercegnek pedig ilyen nehéz időkben különösen szüksége volt a támogatásra.

Harry és Meghan utálják, ha nincsenek együtt, szóval egyedül lenni Balmoralban nagyon nehéz volt Harrynek. Nem csoda, hogy olyan hamar lelépett

- árulta el egy bennfentes.

Az Egyesült Királyságban maradnak

Harry és Meghan a hétvégén együtt köszöntötték a gyászoló tömeget, Vilmos herceg és Katalin hercegné társaságában a Windsori kastély előtt. Közben az is kiderült, hogy a házaspár természetesen marad a temetésig, amelyet szeptember 19-én tartanak Londonban. Károly királlyal szintén javulhatott a házaspár kapcsolata, ugyanis a beszédében az új uralkodó azt mondta, hogy büszke a fiára és a menyére. 

Via