Harry herceg teljesen összetört Erzsébet királynő halálhírének hallatán. Az előkelőség azonnal Balmoralba utazott, ám meglepő, most mégis mit lépett. 

Harry herceg azonnal a családhoz ment

Ugyan Harry herceg viszonya a királyi családdal régen nem mondható felhőtlennek, az aggasztó hírek hallatán természetesen ő maga is úgy gondolta, a legjobb, ha most a családjával van, ha pedig tényleg hatalmas a baj, szeretett volna elbúcsúzni Erzsébet királynőtől. 

Sajnos ő már nem ért oda, nem tudott az uralkodóval még egyszer utóljára beszélni, sőt, a család a halálhír bejelentésével sem várta meg az érkezését. 

Már a repülőn ül Harry herceg

Ma reggel pedig nagyon furcsa eseménynek lehettünk szemtanúi, Harry herceg egy két autóból álló konvojjal elhagyta a Balmoral kastélyt. 

Pontosan reggel 8:15-kor indult útjára a virágokkal kirakott úton, és azonnal az Aberdeen Nemzetközi Repülőtérre vette az irányt, ahová 9:20-kor meg is érkezett. 

Egyelőre nem tudni, miért indult ilyen hamar útnak. Vajon számára ennyi volt a látogatás és már csak a temetésre tér vissza, vagy talán Meghan Markle-ért indult volna?

Via