Ugyan Harry herceg Tartalék című könyve csak január 10-én kerül majd a boltokba, már most több, döbbenetes részlet szivárgott ki belőle. Egyebek között az, hogy  Vilmos állítólag  nekiment az öccsének, de Harry a memoárban nyíltan beszél a szüzességének elvesztéséről is. 

Így vesztette el a szüzességét 

Sussex hercege a könyvben azt részletezi, hogy egy idősebb nővel szexelt életében először, aki egy gyors menet során vette el a szüzességét. Harry ekkor mindössze 17 éves volt, az aktus pedig egy forgalmas kocsma mögött történt, így a hercegnek nincs kétsége afelől, hogy volt, aki látta őket.

Nem nevezte meg

Sussex hercege azt is leírja, hogy az idősebb nő fiatal csődörként bánt fele, sőt el is fenekelte, majd elküldte őt. Harry az eseményt megalázó élményként írja le, egyebek között emiatt nem is nevezte meg, hogy ki is volt a nő, aki férfivá tette annak idején. 

Elizabeth Hurley? 

Bár Harry a könyvben nem nevezi nevén a nőt, már évek óta keringenek pletykák arról, hogy Elizabeth Hurley lehetett az, aki elvette a herceg szüzességét. A most 57 éves színésznő azonban hevesen cáfolta korábban ezeket a találgatásokat. 

(via)