Két év után a jubileumi ünnepségen megrendezett istentisztelet volt az első hivatalos esemény, amelyen Vilmos herceg, Katalin hercegné, Harry herceg és Meghan Markle is jelen voltak a Szent Pál katedrálisban, Londonban. Azonban testvérpár és feleségeik nem igazán keresték egymás társaságát. 

Nem ültek egymás közelében

A két házaspár igen messze ült egymástól, így lehetőségük sem volt arra, hogy beszédbe elegyedjenek, valamint a szertartás végén sem készültek közös fotók róluk. Szintén érdekesség, hogy különböző időben érkeztek és távoztak.

A távozás menete

Katalin és Vilmos az elsők között távoztak, előttük haladt Károly herceg és felesége, Kamilla hercegné. Harry és Meghan később távoztak, ők Anne hercegnő lánya, Zara Tindall és férje, Mike Tindall társaságában tűntek fel. 

Nem felhőtlen a viszonyuk

Harry herceg legutoljára áprilisban beszélt az amerikai Today Show-ban vallott a fivérével való kapcsolatáról. Az USA-ban élő herceg akkor elárulta, hogy bizony nem felhőtlen a viszonyuk. Közben mi is beszámoltunk róla, hogy a mai napon, szombaton tartják Meghan és Harry kislányának az első születésnapját, ám Vilmos és Katalin nagy valószínűséggel nem fognak részt venni a bulin. 

A királynő nem  volt ott az istentiszteleten

Habár a pénteki istentiszteleten az eredeti terv szerint Erzsébet királynő is jelen lett volna, végül a csütörtöki programok során elfáradt a 96 éves brit uralkodó, ezért lemondta a programját. A sajtóértesülések szerint azonban a kis Lilibet születésnapján részt fog venni. 

Via