Újabb, döbenetes titok látott napvilágot Harry heceg és az angol királyi család kapcsán. Sussex hercegének a napokban jelenik meg a Tartalék című botránykönyve, ám már most kiszivárgott néhány részlet, melyek alaposan felborzolják a már amúgy is felpaprikázott kedélyeket. 

Nevetésben törtek ki 

Harry a könyvben ugyanis azt állítja, hogy a bátyja Vilmos, valamint Katalin hercegné javaslatára vette fel annak idején azt a bizonyos náci egyenruhás jelmezt, ami miatt jókora bajba keveredett és, amivel alaposan magára haragította a közvéleményt. Sussex hercge azt állítja, hogy a walesi herceg és hercegné „üvöltött a nevetéstől”, amikor meglátták az aggályos jelmezben még 2005-ben. 

Kikérte a véleményüket

A könyv egyik részében – melyet a Page Six szerzett meg –, Harry a ruha kiválasztásáról ír és felfedi, hogy két opció volt versenyben: egy pilóta és egy náci egyenruha. 

Felhívtam Willyt és Katet, hogy megkérdezzem, mit gondolnak. Azt mondták legyen a náci egyenruha. 

- emlékezett vissza Harry, aki hozzátette, hogy amikor hazament fel is próbálta a jelmezt, amit megmutatott  testvérének  és Katalinnak, akiknek nagyon tetszett a végeredmény, ugyanis hangos nevetésben törtek ki. 

Hatalmas hiba

Bár Sussex hercege élete egyik legnagyobb hibájának nevezte az incidenst, de egy forrás, aki olvasta már Harry könyvét azt mondta: a herceg világossá teszi most, hogy erősen érzi,  Vilmosnak szerepe volt  ebben a botrányban. 

Netflix

Robert Lacey királyi történész egyébként már korábban írt arról, hogy a testvérek között baj első jele akkor jelentkezett, amikor Harry kénytelen volt elviselni a közfelháborodást a náci jelmeze miatt, amit Vilmos segített neki kiválasztani. 

(via)