Az egész világ Erzsébet királynő temetésére figyelt tegnap, amely egy istentisztelettel kezdődött a Westminsteri Apátságban, majd az uralkodó koporsóját Londonból Windsorba vitték a Szent György-kápolnában tartott istentiszteletre. A fontos eseményen pedig döbbenetes dolog történt, még Harry herceg és Vilmos herceg mostohatestvérei is megjelentek.

Senki nem számított rájuk

A nézők láthatták, hogy a királyi család számos tagja összegyűlt, hogy lerója tiszteletét Nagy-Britannia leghosszabb ideig uralkodó vezetője előttt, de a temetés előkelő vendéglistájának szereplői között volt néhány kevésbé ismert rokon is, például Harry herceg és Vilmos herceg szinte már elfeledett mostohatestvére, Laura Lopes is.

Laura és testvére, Tom Parker Bowles nem mások, mint Vilmos és Harry herceg mostohatestvérei, akik határozottan kerülik a királyi családdal való megjelenéseket.

Fotó: UK Press via Getty Images

Az egyikük imádja a szereplést

Laura és Tom nem mások, mint Kamilla királyné és volt férje, Andrew Parker Bowles gyermekei. Mielőtt 2005-ben feleségül ment volna a mostanra már Károly királyhoz, Camilla 1973 és 1995 között házasságban élt Andrew-val, és két gyermekük is született.

Fotó: Getty Images

Tom jól ismert séf lett, és gyakran szerepel főzős tévéműsorokban, de Laura inkább a nyilvánosságot kerülve éli az életét. Egy bentlakásos lányiskolában tanult, majd az Oxford Brookes Egyetemen művészettörténetet és marketinget tanult. Laura korábban a Tatler  tudósítójaként dolgozott, mielőtt a művészvilág elrabolta volna a szívét. Először a londoni The Space Gallery-t irányította, majd 2005-ben társalapítójaként bizonyított a London's Eleven Gallery-nél, ahol egyben igazgató is volt.

Via