Harry herceg döbbenetes történetet osztott meg nemrég a nagyközönséggel: testvére megverte őt. Most pedig tovább gyűrűzik a botrány, és újabb részletek láttak napvilágot az esetről. 

Vilmos herceg brutálisan megverte Harry herceget

Harry herceg új könyvvel jelentkezik, amelyben még mélyebben megnyílik, mint a Netflix-sorozatban. A vallomásokkal teli fejezetekben Harry herceg döbbenetes titkokról rántja le a leplet. Most éppen egy 2019-es brutális verekedésről szerezhettek tudomást az emberek, ahol a másik fél Vilmos herceg volt. 

Harry herceg állítása szerint Vilmos herceg pofátlannak és rámenősnek nevezte Meghan Markle-t, Harry herceget pedig nem érintettek jól a szavai. Vilmos herceg azt állította, csak segíteni szeretne, hogy testvére tisztán láthasson, de Harry herceget nem így érintették a kemény mondatok. 

Döbbenetes, mire kérte Vilmos herceg testvérét

Végül Vilmos herceg megverte  Harry herceget, és brutálisan földre teperte. Méghozzá annyira agreszívan, hogy a kutyatálra esve, az széttört alatta, és darabjai szétvágták a hátát. 

Most pedig az is kiderült, hogy Vilmos herceg megkérte Harry herceget, hogy senkinek ne mondja el az esetet, és különösképpen titkolja a történteket Meghan Markle elől. 

Nagyon úgy tűnik, a titkok 4 évig tudták elhallgatni a nyilvánosság elől, ki tudja, Meghan Markle mióta tud az esetről? 

via