Adrianne Carter testbeszéd-szakértő lerántotta a leplet Harry herceg, Vilmos hercegről alkotott véleményéről. Annyit már most elárulhatunk, nem éppen hízelgő. 

Harry herceg minden interjúban lebuktatja magát valamivel

Harry hercegnek annyi dologra kell figyelnie nyilvános megjelenései alkalmával, amennyire egyszerűen lehetetlen. Minden lépését figyelik, és a következmény sem marad el soha: testbeszédszakértők, pszihcológusok, királyi szakértők adnak újabb és újabb interjúkat arról, mit sugall Harry herceg a szereplései során. 

Most éppen a Vilmos herceghez fűződő viszonyáról rántotta le a leplet legutóbbi interjúja, amelyben a testbeszédszakértő szerint döbbenetes dologra derült fény: Harry herceg felsőbbrendűnek érzi magát bátyjánál, Vilmos hercegnél. 

Vilmos herceget sok dolog miatt megveti Harry herceg

A szakértő szerint szavaiból árad a megvetés, hogy Vilmos herceg döntései igenis rosszak és kártékonyak. Arckifejezése tagadhatatlanul a megvetést sugallja, és az ajkait is agresszívan összeszorítja, amikor testvéréről beszél. 

A másik eset, amelyet szakértők ezrei elemeznek, amikor Harry herceg Vilmos herceg kopaszságáról beszélt. Amikor ezt a témát érinti, féloldalas mosolyt vesz fel, ez pedig egyértelműen azt az üzenetet hordozza, hogy Harry herceg sokkal jobbnak gondoja magát Vilmos hercegnél.

via