A Rolling Stone magazin friss nagyinterjút közöl Harry Styleszal, amiben a nemrégiben Magyarországon járt énekes pár igen kényes kérdésre is válaszol.

A popsztár annak idején az X-faktorban tűnt fel, és kezdettől fogva mentek a találgatások a szexuális életével kapcsolatban. Sok rajongó a mai napig meg van róla győződve, hogy ő kapcsolatban volt vagy van a One Direction másik tagjával, Louis Tomlinsonnal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolling Stone UK (@rollingstoneuk)

Most akkor mi is a helyzet?

Néhány éve Styles olyan stílusra váltott, ami nyíltan és látványosan szembemegy a hagyományos nemi szerepekkel, sokan úgy gondolják, hogy a melegek öltözködéséből vett át ezt-azt. Következő filmjében egy meleg férfit játszik, amint arról nemrég írtunk.

Ezzel együtt Stylesnak sosem volt ismert kapcsolata férfiakkal. Jelenleg Olivia Wilde a párja, aki éppen ott is volt, amikor Styles interjút adott egy koncert után. A pár kapcsolata munkakapcsolatnak indult: Wilde rendezett egy filmet, Styles ebben szerepelt. Párkapcsolatairól-szexuális életéről az énekes a következőket jegyzi meg:

néha az emberek azt mondják, hogy »hogyhogy mindig csak nőkkel voltál együtt nyilvánosan«, és én nem gondolom, hogy én bármikor együtt lettem volna bárkivel nyilvánosan. Ha valaki lefényképez téged valakivel, az még nem jelenti azt, hogy úgy döntöttetek, hogy nyilvános kapcsolatban éltek vagy ilyesmi.

Na de akkor most tényleg

Styles az új filmje kapcsán a következőket teszi még hozzá saját szexuális életéről:

szerintem mindenki, és ebbe magamat is beleértem, a saját útját járja be a szexualitás felfedezésével, ahogy az egyre természetesebbé válik számunkra

Hogy akkor az ő saját útja hova vezetett, arról az énekes továbbra sem árul el további részleteket, miközben persze a zenéjében-klipjeiben rengeteg az utalás a szexualitásra. A Lights Up klipjében az énekes például rengeteg meztelen nővel és férfival látható.

Szóval túl sok újdonságot nem tudtunk meg: Styles tartja magát ahhoz, hogy a magánéletéről nem beszél, de a stílusában-produkciójában rendre megjelennek az LMBTQ-közösségre utaló dolgok.

Via