Az X-faktor új női mentora, Herceg Erika hatalmas népszerűségnek örvend, nagyon kedvelik a tévénézők. Főleg most lett még több rajongója, hogy az első élő show egyértelműen győztes mentora lett. 

Herceg Erikát megszerette a magyar közönség

Ugyan a férfi mentoroknak voltak a székes feladat alapján továbbjutói, Herceg Erika mindhárom versenyzője a veszélyzónába került. Az este mégis meglepő fordulatot vett: ő lett az egyetlen olyan mentor, akinek mindhárom mentoráltja továbbjutott. 

Ez nagyon árulkodó: mindhárom versenyzőjét kedvelik a nézők, de egyben azt is jelentik, valószínűleg Herceg Erikával is szimpatizálnak. Adná magát, hogy ezután minden erejével a magyar könnyűzenei karrier felépítésén dolgozzon, de most úgy döntött, az ő útja most teljesen más irányt kell vegyen. 

Az X-faktor döbbentette rá: más utat kell járnia

Herceg Erika úgy döntött, szeretne Budapesten maradni, mert jól érzi magát itt. Ám az énekléssel felhagy, és a terv sem teljesül, amin eddig dolgozott: nem jön ki magyar nyelvű dalokkal. Bevallása szerint a tehetségkutató világította rá, hogy neki más irányban kell haladnia. 

Annyira megszerette a műsor alatt a tehetséggondozást, hogy úgy érzi, szívesebben foglalkozna ezzel a háttérben, mint hogy minden róla szóljon. Szeretne sikeres producer lenni, és a fiatalokat elindítani a zenei pályán. 

Via