Herceg Erikára, az  X-faktor  új női mentorára hatalmas figyelem irányul, és természetesen vannak olyan kommentelők, akiket sokkal jobban foglalkoztatja a külseje, mint a munkássága.

Herceg Erika külseje foglalkoztatja a nézőket

Népszerű téma a kommentelők között, vajon mi az, ami igazi Herceg Erikán, és mi az, amit az énekesnő beavatkozásoknak köszönhet. Nos, az X-faktor mentor egy őszinte embernek tartja magát, éppen ezért nem is titkolja, hogy min változtatott és hogyan. 

Az énekesnő most a második élő show után öntött tiszta vizet a pohárba, ahol elmondta a Blikk újságírójának, hogy élete nagy hibájának tartja, hogy Gwen Stefanira akart hasonlítani, és cérnavékony szemöldököt szedett magának. 

Elárulta, mit műttetett meg magán

A cicimet megcsináltattam, a többi meg diéta, meg persze a kis szuris biorevitalizációs mezoterápiás kezeléseim, amiket szeretek, de ez kell. Ilyen a szakmám, alig alszom, főleg most, és valamival azért karban kell tartania magát egy embernek. 

Az énekesnő  tehát elárulta, hogy műtéti úton csak a mellein alakíttatott, de szerinte külsejének változásában az is közrejátszik, hogy közel 30 kilótól szabadult meg az elmúlt évek alatt.