Nemcsak mentoráltjainak, de magának Herceg Erikának is nagyon új minden, ami az X-faktorban történik. Egy azonban biztos: a közte és a versenyzők között kialakult kötelék nagyon szoros. 

Imádják mentoráltjai Herceg Erikát

Herceg Erikának nagy vágya volt, hogy lánycsapata legyen az X-faktor 11. évada alatt, így született meg a Synergy. Ha valaki, ő aztán tudja, hogyan, és ami a legfontosabb, hogy mitől működnek a lánybandák.

A versenyzők nagyon élvezik a közös munkát, és bíznak Herceg Erikában, ám a szigorú napirend és a rengeteg próba sem elég számukra: a szabadidejüket is szívesen töltik mentorukkal. 

Sushibárba ment a Synergy és Herceg Erika

Tegnap egy TikTok videóban mutatták meg, hogyan telik egy napjuk, és mint kiderült, Herceg Erika meglepte mentoráltjait, elvitte őket sushizni, hogy kicsit beszélgessenek, nevessenek, lazítsanak a második élő show előtt .

Egyébként Herceg Erika az egyetlen mentor az idei évadban, aki még nem vesztette el egy versenyzőjét sem a versenyben. A nézők pedig kifejezetten szimpatikusnak tartják, hogy kiáll versenyzőiért, és a rossznak vélt döntésekért is vállalja a felelősséget.