Kim Kardashian elképesztő fogyáson van túl : állítólag több, mint 10 kilót fogyott azért, hogy beleférjen Marilyn Monroe egykori csodaruhájába, az életmódváltás pedig annyira bejött neki, hogy azóta is tartja a hihetetlenül vékony alakját . Erre ráadásul nagyon büszke is, mert azóta folyton apró bikinikben pózol.

Kim Kardashian megint megmutatta a bámulatos alakját

Kim Kardashian márkájának a Skims-nek az új kollekciója augusztus 30-án fog debütálni, a 41 éves bombázó pedig olyan képeken mutatta be az  új fehérneműit, hogy azon még mi is csak ámulunk!

Az egyik promóciós képen Kim Kardashian egy szatén anyagú bralette melltartót és egy hozzá illő szürke tangát visel, ami alig takarja az testét. Elképesztő, hogy milyen alakja van! 

Kim Kardashian nem bír magával az instán

Tény, hogy a négygyermekes édesanya egyszerűen fantasztikusan néz ki és bár az orvosok szerint több, mint 200 millió forintot költött plasztikára, Kim-et abszolút nem érdeklik a pletykák, sem az, hogy miket hordanak róla össze a plasztikai sebészek.

Legalábbis erre enged következtetni az, hogy a sztár nemcsak a fehérneműs kampányképein, de a privát fotóin is egyre bátrabban és gyakrabban mutatja meg bikiniben az alakját — ami régen azért közel sem volt megszokott Kimtől, legalábbis ennyire biztosan nem.

Via