Egy francia márka, a Pour Moi utánajárt a témának, és három év alatt mintegy 115 000 tweetet elemzett ki, amikből kiderül, melyik 10 híresség a legkívánatosabb.  

Mielőtt lerántanánk a titokról a a leplet, kiegészítenénk a listát,  Blake Lively ugyanis éppen csak lecsúszott, és a 11. helyen áll. Taylor Swiftről, Dua Lipáról, George Clooney-ról és a Stranger Things sztárjáról, Maya Hawke-ról is sokat tweetelnek, csak éppen nem eleget ahhoz, hogy a TOP10-es listára felférjenek. 

Nem is tartunk tovább izgalomban, dobpergéééés....

1. Channing Tatum

A színész 42 évesen hivatalosan is a legszexibb hírességnek mondhatja magát. 2019 óta közel 2000 tweetet zúdítottak a világra, amikben olyan szavakat említenek egy mondatban a színésszel, mint a „ dögös” vagy a „szexi”.

Channing a Step Up című film szívtiprójaként kezdte filmes karrierjét, de miután feltűnt (gyakorlatilag az egész film alatt póló nélkül) a Magic Mike-ban, rajongótábora csak tovább nőtt. És most, húsz évvel az első Magic Mike-film után a színész sokak számára még mindig a legtökéletesebb férfi, amit nem is csodálunk... 

2. Angelina Jolie

Angelina Jolie csak kicsivel maradt le Channingtől: az elmúlt három évben több mint 1900 bókoló tweet jelent meg róla. Az olyan filmek, mint a Lara Croft: Tomb Raider és a Mr. és Mrs. Smith láthatóan sok rajongót hozott Angelinának a konyhára. 

Az olyan tweetek, mint az „ Angelina Jolie örökre dögös marad” bizonyítják, hogy a színésznő joggal érdemelte ki a listán ezt az előkelő második helyet.

3. Jennifer Aniston

Egy újabb hollywoodi színésznő kap helyet a TOP3-ban: a bronzérmet nem más, mint Jennifer Aniston nyerte el. Pontosabban 1900 rajongó döntött úgy, hogy a Twitteren keresztül fejezi ki szeretetteljes gondolatait a színésznővel kapcsolatban. El kell ismernünk, Brad Pitt sem járt rosszul, hiszen két exe is bekerült az első háromba..

4. Cillian Murphy

Cillian Murphy, akit leginkább a Peaky Blindersben nyújtutt alakításáról ismerhetünk, mintegy 1900 tweetet gyűjtött be. Minden rajongó bánatára a színész 2004 óta boldog házasságban él feleségével, Yvonne McGuinness-szel.

5. Cristiano Ronaldo 

Bár Cristiano Ronaldonak  is családja van és megállapodott már, ez nem jelenti azt, hogy nem is tweetelhetünk róla... A rajongók pedig tömegesen meg is tették ezt. 2019 óta mintegy 1841 rajongó fejezte ki szeretetét a focista iránt a Twitteren, de a focista felesége mellett labdába sem rúghatnak... 

6. Leonardo DiCaprio

Ha ez a felmérés 1997-ben készült volna, valószínűleg Leonardo DiCaprio lenne az 1. helyen. Bár akkoriban még nem létezett a Twitter, nincs olyan ember, aki ne emlékezne a Titanicból Jackre. Ismerd be, hogy titkon még mindig bele vagy zúgva a fiatal Leóba... 

Mindenesetre eltelt néhány év, és Leonardo DiCapriót még mindig imádják a rajongói, ami a hatodik helyre volt elég. 

7. Miles Teller

Bocsánat, de szerintünk a Miles Teller által elfoglalt hetedik hely kissé indokolatlan. Hiszen nézzétek csak meg ezt a képet, micsoda szívtipró...

A 35 éves színész az elmúlt három évben körülbelül 1700 tweetet zsebelt be, és úgy sejtjük, hogy a legújabb Top Gunban való szereplése után ez rohamos tempóban nőtt. 

8. Tom Hardy

Az angol színész, Tom Hardy a nyolcadik helyen áll a listán. De nincs oka szégyenkezni: 2019 óta mintegy 1600 alkalommal tweeteltek róla nagy-nagy szeretettel.

9. Alex Turner

Az első zenész a listán. Alex Turner, a brit Arctic Monkeys zenekar frontembere a felmérés szerint a kilencedik legkívánatosabb híresség. Mintegy 1550 rajongó küldött kedves üzeneteket az énekesnek, és mi nagyon is értjük, miért...

10. Anthony Joshua

Anthony Joshua bokszoló az utolsó helyet szerezte meg a TOP10-es listán. Még nem ismered őt? Itt a lehetőség, ráérsz később megköszönni!  

Via