Napok óta tartja lázban a rajongókat a kérdés, hogy vajon Eva Mendes és Ryan Gosling tényleg összeházasodtak-e. A két színész több mint tíz éve alkot egy párt, kapcsolatukból két gyermek is született, ám arról nem lehetett tudni, hogy vajon hivatalosan is összekötötték-e az életüket. 

Tetoválás buktatta le 

A rajongók pár nappal ezelőtt kezdtek el gyanakodni, amikor Mendes a közösségi oldalára feltöltött egy fotót, melyen látszik a tetoválás a csuklóján, amin a „de gosling” felirat szerepel. 

A férjem 

A színésznő ezt követően pénteken, a Channel Nine Today Show-jában, ahol már úgy is hivatkozott Ryanre, mint a férjére. 

Mindenki nagyon kedvesen fogadott minket, a férjem, Ryan is itt van velem, így a lehető legjobban érezzük magunkat

– mondta Mendes, aki jelenleg Ausztráliában tartózkodik a családjával.

A hírek szerint egyébként az esküvő nem most volt, hanem még 2016-ban, ám ez idáig sem Mendes, sem pedig Gosling nem ismerte el, hogy ez tényleg megtörtént.  2020-ban egyszer már felröppentek a pletykák a menyegző részleteit illetően, sőt egy állítólagos  bennfentes még információkat is elárult a  sztárlagziról,  akkor azt mondták, Eva és Ryan kislányai voltak a koszorúslányok, a szertartás pedig igen szűkkörű volt, csak a család és két barát volt jelen. Azt azonban, hogy mi a pontos igazság az esküvő kapcsán csak a sztárpár tudja, annyi azonban biztosnak látszik, hogy valamikor valóban egybekeltek. 

(via)