Már több, mint egy hete volt, de még mindig nem láttunk mindent Károly király koronázásáról – ebben az új videóban megint Sarolta hercegnő és Lajos herceg a legemlékezetesebb!

Május 6.

Eddig mindkét májusi hétvégére jutott egy gigabuli Angliában: tegnap az Eurovíziót tartották Londonban, amiben Katalin hercegné zongorázott (!), és ahol Károly király és Kamilla királyné szintén feltűnt. De persze azt sem felejtettük el, hogy az uralkodói párt egy héttel koronázták meg hatalmas ceremónia és kitartós esőzés keretében.

Mi is rengeteget írtunk a koronázási ceremóniáról, hiszen a világ összes lapja-blogja-mindene erről cikkezett-posztolt május 6-án, de elég a külsős tudósítókból: most eljött az idő, hogy kiderüljön, milyen volt az a hétvége belülről.

A színfalak mögött

Vilmos hercegék hivatalos csatornájára most került ki az alábbi videó, ami azt örökíti meg, hogyan zajlott ez a hétvége trónörökös és családja számára. Láthatjuk a szombat reggeli izgatott öltözködést és indulást, de bepillantást nyerhetünk a vasárnapi nagykoncert színfalai mögé is.

A videó még egészen friss, de amint a People magazin szintén kiemeli, a két sztár az egészben már megint a két legfiatalabb családtag: Sarolta hercegnő és Lajos herceg.  A kisöcs a koronázást elég egyértelműen unta, a hintóból pedig nagyon vicceset kiabált, de most láthatjuk például, ahogy öltözködik a nővérével, illetve ahogy a koncert előtt segít lapátolni meg talicskázni.

Via