Katalin hercegné nemcsak mostanában van remek formában: fiatalkorában is egészen fantasztikusan nézett ki, sőt! Kislányához, Sarolta hercegnőhöz hasonlóan Katalin hercegné is elbűvölő kislány volt, aki sokáig csak álmodozott arról, hogy egyszer hercegné lesz belőle.

Mutatjuk is, milyen elképesztően édes kislány volt Katalin hercegné! 😍

Hihetetlenül édes kislány volt Katalin hercegné 

Katalin hercegné 1982. január 9-én született az angliai Reading városában, ahol azonban csak kétéves koráig élt szüleivel, Carole-lal és Michael-lel. Édesapja ugyanis elfogadott egy állás a British Airwaysnél, ami miatt a család Jordániába költözött és évekig ott is élt.

Később azonban megszülettek Katalin hercegné testvérei: húga, a két évvel fiatalabb Pippa és öccse, az öt évvel fiatalabb James. Rá egy évre a Middleton-család azonban visszaköltözött Angliába, ahol Katalin már ötéves korában elkezdett iskolába járni.

Kiskorában nemcsak aranyos, hanem okos is volt 

Katalin hercegné édesanyja, Carole Middleton mindent megtett, hogy a lehető legnagyobb szeretet vegye körül a gyerekeit és férjével, Michael-lel ott támogatta őket, ahol csak tudta. Katalin például az elit St Andrews magániskolába járt, utána pedig a Downe House bentlakásos iskolába, hogy a lehető legjobb oktatás kapja.

Kortársai akkoriban sokat bántották Katalin hercegnét nyúlánk és "fiús" külseje miatt, hiszen majdnem egy fejjel magasabb volt a kortársainál. Szülei ki is vették a bentlakásos iskolából és a Marlborough College-ba íratták be, ahol sorra érték a pozitív élmények a jövendőbeli hercegnét.

Mindig teheteséges sportoló volt

Katalin hercegnét többször is csapatkapitánnyá választották az iskola krikett és floorball csapatjában, ami rendesen megnövelte az önbizalmát, de szinte minden más sportban is tehetséges volt: a futástól és az úszástól kezdve a lovagláson át egészen a kézilabdáig tényleg mindenben jó volt Katalin hercegné.

Tinikorára elképesztően szép lett

Katalin hercegné a gimnáziumot tele jó jegyekkel és szuper élményekkel fejezte be, ezért szülei úgy döntöttek, hogy beíratják a méregdrága St Andrews Egyetemre, Skóciába, ahol elsőévesként találkozott Vilmos herceggel.

A herceggel való kapcsolata azonban barátságból (hála annak a bizonyos jótékonysági ruhabemutatónak) igencsak gyorsan fordult át szerelemmé. Később még Ibizán, egy bulizban is lekapták a párt, akikből néhány évvel később férj és feleség lett — Katalin pedig ma már hercegné, Anglia jövendőbeli királynéja, akinek egyszer elsőszülött kisfia, György herceg lesz Nagy-Britannia uralkodója. 

 

Via