A Netflix bosszúja még okozhat fejfájást a jövőben Meghan Markle-nek, de a róla készült jelentéstől és II. Erzsébet királynőtől nem kell tartania, derül ki az ET Online tudósításából.

A történet ott kezdődött, hogy amikor Harry herceg és neje még a királyi család rendes tagjaként a palotában éltek, panaszok érkeztek a személyzet részéről. Meghan Markle-t panaszolták be a királynőnél többen is, azt mondták, hogy a hercegné... hát az angol szó a „bullying” erre, amit magyarra „zaklatásnak” lehet fordítani, bár itt nyilván nem a legszerencsésebb: arról van szó, hogy a hercegné méltatlanul, indokolatlanul keményen és megalázóan járt el az alkalmazottakkal a személyzet bizonyos tagjai szerint.

Nos, az ügyet kivizsgálták, de közben Harry herceg és Megán hercegné az USA-ba költöztek és adtak is egy jó szaftos interjút Oprah Winfrey-nek arról, milyen volt számukra a királyi családban a lét, és miért jöttek el. Kérdés, hogy mikor tudjuk meg végre, hogy mi lett a vizsgálat eredménye.

Nos, a válasz az, hogy valószínűleg soha, II. Erzsébet ugyanis nem véletlenül ül a Meghan Markle állítólagos zaklatásáról szóló jelentésen. Cathie Nicholl királyi szakértő-bennfentes a következőket nyilatkozta:

csak azt hallom most a palotából, hogy a királynő nem akar több drámát. Nem akarja, hogy még több szennyes ki legyen teregetve a nyilvánosságnak.

Szóval akármi is szerepel a jelentésben, II. Erzsébet egyszerűen nem szeretné, hogy az emberek azon csámcsogjanak.

A királnyőtől egyáltalán nem meglepő ez a magatartás, hiszen mindig is a „sose panaszkodj, sose magyarázkodj”-elvet követte, de állítólag Vilmos herceg, ha egyszer édesapja után majd trónra kerül, nem biztos, hogy ezt a vonalat fogja továbbvinni. Vele kapcsolatban a napokban hangzott el, hogy ő úgy gondolja, hogy „az embereknek nem elég többé a csend”. Szóval a közeljövőben tuti nem fogunk megtudni semmit arról, hogyan bánt Meghan Markle a személyzettel a palotában, de egyáltalán nem biztos, hogy ez mindörökre így marad majd...

Via