Hollywood egyik legszebb sztárpárja, a sármos Bradley Cooper és gyönyörű topmodell exe, Irina Shayk állítólag újra összejöttek — legalábbis erre lehet következtetni azután, hogy a két sztár egy közös nyaralásra utazott el Bahamákra.

A színész és a gyönyörű topmodell malacokat etettek és cápákkal pózoltak a különleges trópusi nyaralásuk alkalmával, arra azonban még nem derült fény, milyen alkalomból is nyaralt együtt a két sztár. Bradley Cooper és Irina Shayk ugyanis három évvel ezelőtt a semmiből szakított egymással, azóta pedig nem nagyon láthattuk őket együtt.

Egykor nagyon szerelmesek voltak egymásba

Bradley Cooper és Irina Shayk egyébként hihetetlenül szerették egymást, de a színész 2019-es Csillag születik című filmjének bemutatója után hirtelen szakítottak egymással. 

A pár akkor négy éve volt együtt és bár nem házasodtak össze, az ismerőseik szerint egymásnak lettek teremtve. A szakítás mégis bekövetkezett, azonban azt a mai napig nem lehet tudni, miért...

Gyönyörű családjuk van

A sztárpárnak ráadásul egy nagyon édes kislánya is van, a 4 éves Lea de Seine, akit még a szakításuk után is a legnagyobb egyetértésben nevelnek. Gyönyörű család, az biztos! Lehet, hogy újra összejön az álompár? Mi mindenesetre szurkolunk nekik!

Via