Debütált az IstenEst legújabb része, amelyben Istenes Bence döbbenetes titkot osztott meg a nézőkkel: ezzel a magyar sztárral csókolózna.

Istenes Bence megszorongatta a vendégeit

Az IstenEst epizódjaiban mindig van egy kis játék, a műsor szerkesztői most is készültek eggyel a heti vendégeknek: Fluornak, Járai Máténak és Varga Ádámnak, na meg a műsorvezetőnek, Istenes Bencének. 

A játék lényege az volt, hogy mindenki kapott egy kategóriát, rajta 3 magyar képviselőjének a nevével. Ebből a három személyből pedig ki kellett választaniuk, hogy kit vennének el, kit csókolnának meg, és kit ölnének meg.

Sem nevetésből, sem feszültségből nem volt hiány, Fluor például korábbi kedvesét, Dallos Bogit csókolná meg (természetesen csak elméletben), Lolát venné feleségül és Tóth Gabit ejtette ki a körből. 

Varga Ádám például azért Szabados Ágit venné feleségül, mert ő hasonlít a legjobban a menyasszonyára - szép megoldás! Ennél izgalmasabb volt, amikor Istenes Bencén volt a sor. 

Istenes Bence Dobos Evelinnel csókolózna

Dobos Evelin, Trokán Nóra és Kovács Patrícia - így szólt a színésznők névsora, amelynek ismertetése közben Fluor megjegyezte, hogy Istenes Bence már korábban is hangot adott annak, hogy Kovács Patríciát zseniális nőnek tartja. 

Végül megszületett a döntés, és őt venné feleségül, Dobos Evelint csókolná meg, és Trokán Nórával húzná meg a határt. Természetesen mindhárom színésznővel jó viszonyt ápol, de ez volt a szabály, így ő sem menekülhetett.