A Nyerő Páros szerdai adásában a sztárpárok elárulták, hogy mit törölnének ki legszívesebben a kapcsolatukból. A nézők sok szívszorító vallomást láthattak, többek között Vastag Csaba elárulta, hogy az apja még az esküvőjükre sem ment el. Ám nem Csaba és Evelin voltak az egyedüliek, akik fájdalmas titkot árultak el. 

Jákli Mónika elsírta magát a Nyerő Páros kamerái előtt 

Mónika és Gábor 11 éve alkotnak egy párt, és nem olyan régen született meg az első közös gyermekük. A páros kapcsolatában voltak nehéz időszakok, az egyik legszomorúbb dologról ők maguk számoltak be. A gyermekük születése után 4 hónapig külön voltak, mivel Gábor megcsalta Mónikát. 

Amikor a kórházban voltam, akkor tudtam meg, hogy a Gábor nem volt hozzám hűséges. És én ezt nem is tudom, hogy hogy éltem túl. Nem is tudok erre válaszokat adni. És nyilván ilyenkor az ember magában keresi a hibát, hogy miért van. De én sem vagyok hibátlan, és biztos nekem is volt nagyon sok hibám, hogy ez ide vezetett. De nyilván 11 év nagyon hosszú idő. Nem tudom, mit megadnék, hogy ezt a részt kitöröljem az életemből, mert ez egy annyira fájdalmas időszak volt, én tényleg nem tudom, hogy éltem meg ezt egyedül.

Mónika már a vallomás előtt elsírta magát, majd szinte zokogva árulta el a dolgot a többieknek. Miután végzett, Gábor is megszólalt, elmondta, hogy úgy érzi, borzalmas dolgot tett, nem csupán Mónikával de az egész családjával. 

A MMA-harcos elárulta, hogy ő is ugyanezt változtatná meg a kapcsolatukban, és nagyon hálás, amiért Mónika ennek ellenére kitartott mellette. A teljes felvételt itt nézheted meg