Ha a barátnőiddel ma még nem tárgyaltatok ki semmit: íme, Jason Momoa szexi fotói. A sztár megosztott egy bejegyzést, amiben nem csak képek, de videók is szerepelnek. Mondani sem kell, hogy a főszerepet egyértelműen a feneke kapta. 

Horgászott

Jason Momoa csak meg akarta mutatni, hogy milyen remek napja volt, de valószínűleg azt ő maga sem gondolta, hogy az egész internet róla, valamint a csupasz testéről fog beszélni.

Íme, a fotók és videók

A jobb nyílra kattintva tekintheted meg a többit is! 

Jó ügy mellett áll ki 

Jason fenekén kívül van még egy fontos dolog, amit meg kell említeni! A sztár az újrafelhasználható vizes palackok használatát szorgalmazza, hogy ellensúlyozzák az egyszer használatos műanyagok által az óceánban okozott károkat.

Jelenleg itt vagyok Hawaii-on, és az óceánban lévő dolgokat látva, ez  olyan szomorú

- osztotta meg nemrégiben.

Kérlek, tegyél meg bármit azért, hogy az egyszer használatos műanyagokat kiküszöböld az életedből. Segíts, a műanyag palackok nevetségesek... folytatjuk... ó, ember. Szeretlek titeket. Aloha.

- tette hozzá.

A Mananalu-t a színész alapította, és alumíniumból készült, visszazárható és korlátlanul újrahasznosítható palackokat árulnak. A vállalat minden eladott palack egy százalékát arra adományozza, hogy eltávolítsa a műanyaghulladékot vízrendszerekből.

Via