Figyelembe véve, hogy a Wednesday című sorozat jelenleg a Netflix egyik legnépszerűbb műsora, Jenna Ortega a szó szoros értelmében millliókat érhet. A mindössze 20 éves színésznőnek több millió dolár van a bankszámláján. 

Milliókat ér

A Celebrity Net Worth szerint Jennának megközelítőleg 3 millió dollárja van, de mivel viszonylag még új a celebek körében, nem lehet tudni, hogy pontosan mennyit is keresett projektenként. Sajnos azt sem lehet tudni pontosan, hogy Wednesday szerepével mennyit kaszált, de vannak információk arról, hogy a Netflix általában mit fizet fizet a sztárjainak. Vegyük példának a Stranger Thingst, ahol az első évadban a gyerek főszereplők nagyjából 30.000 dollárt kerestek, ez azóta azonban megsokszorozódott, Sadie Sink például a friss évadokban már 150 ezer dollár körül zsebelt be. Jenna gázsija is hasonló lehet, pláne ha hozzátesszük, hogy az ő nevéhez fűződik jócskán dolog, így egész biztos, hogy szép kis summát kap a Netflixtől. 

Mi a helyzet az Instagramjával? 

Jenna Instagram profilja is igencsak impozáns, a követői számáról pedig már nem is beszélve, ugyanis csekély 31 millióan vannak. A PopCrave felvázolta Jenna fiókjának növekedési ütemét: jól látszik, hogy 9,39 millió követője volt a Wednesday premierjének napján, majd 10 nappal később ez 20 millióra duzzadt. Jenne pedig több márkával is együtt dolgozik, szponzorált posztonként pedig állítólag 78 ezer dollárt keres. A követőinek növekedésvel azonban ez az összeg is gyanúsan feljebb kúszott. 

(via)