Hiába a Wednesday vagy a Sikoly, lehet akármekkora világsztár Jenna Ortega, az anyukájának akkor is egy örök gyerek marad. 

Jenna Ortega lebukott, hogy cigizik

Felrobbant a net attól a videótól, amelyben szerdán Jenna Ortega dohányzott. A videó bejárta az egész világot, így természetesen a színésznő édesanyja is látta a képkockákat. 

Az anyuka úgy gondolta, hogy nem kettesben beszél erról a Sikoly sztárjával, hanem inkább az interneten ad hangot véleményének: elkeseríti, hogy Jenna Ortega cigizik, és szeretné, ha nem tenné ki magát a füstölés veszélyeinek. 

Az ápolónőként dolgozó édesanya, Natalie Ortega egy 13 bejegyzésből álló kampány mellett döntött, ahol a dohányzás veszélyeire hívta fel a figyelmet.

Először Gollamról, a Gyűrűk Ura sztár karakteréről tett ki egy fotót, amelyen nagyon le van fogyva, és nincs túl jó állapotban, mellette pedig a következő felirat volt olvasható:

Ne hidd el azokat a hazugságokat, amelyek arról szólnak, hogy a cigaretta rossz hatással van rád. 21 éves vagyok, életem nagy részében dohányoztam, és nagyon jól érzem magam!

Az anyuka a neten borult ki

A hatgyermekes anyuka ezután screenshotokat osztott meg a dohányzás következményeiről, például a tüdőrákról, sérült fogakról és ínyekről, szürkehályogról, törékeny csontokról, dohányzás bűzéről és szájrákról.

Natalie egy anyaságról szóló mémmel fejezte be közösségi médiában végzett minikampányát.

Egy anya mindig anya. Soha nem szűnik meg aggódni a gyerekeiért, még akkor sem, ha azok már felnőttek, és akár saját gyerekük is van.

A 20 éves Jenna Ortega rengeteg negatív kommentet kapott a rajongóktól, miután nemrégiben Londonban látták cigarettázni és borozni. Vannak, akik azt írták, régen szerelmesek voltak belé, de emiatt már nem tartják a crush-uknak, mások kérlelik, hogy tegye le a cigit. 

via