Most már tuti, hogy Jennifer Lopez egyszerűen nem bír magával! Az egy dolog, hogy az 53 éves énekesnő a tökéletes hasizmait átlátszó fürdőruhákban mutogatja az Instán, de még a hétköznapokban is  teljesen kiakasztóan jól néz ki! Vajon hogy csinálja? Nem tudjuk, mit eszik-iszik, hogy ilyen fantasztikus formában van, de tény, hogy az elmúlt 20 évben szinte semmit sem változott! Ezt egyébként a legutóbb posztolt instás videója is bizonyítja, ami pontosan 2002-ben készült az énekesnőről! 

Jennifer Lopez semmit sem változott 20 év alatt

Jennifer Lopez híres arról, hogy mindent megtesz a tökéletes külsejéért: naponta több órát tölt a konditeremben, de az étkezését is rendkívül szigorúan veszi: csak egészséges ételeket eszik, kávét és alkoholt pedig egyáltalán nem fogyaszt. Ez meg is látszik a tökéletes alakján, ami szinte semmit sem változott az elmúlt 20 évben!

Felrobbant a net a videójától

Valószínűleg ezt Jennifer Lopez is így gondolja, hiszen csak egy pillantást kell vetni arra a flashvidire, amit legutóbb posztolt az instájára! Jlo a 20 évvel ezelőtti Jenny from the Block videóklipjéből kivágott néhány részlettel kezdi, utána pedig a Superbowl-os fellépésével folytatja, végül folyamatosan mixel néhány behind-the-scenes (háttérmunkálatos) felvételt a legjobb fellépéseiből! Hát nem nagyon menő? Szerintünk nagyon az! 😍 

Via