Ben Affleck és Jennifer Lopez hónapok óta kutatnak a tökéletes otthon után. Több ingatlan is megnéztek, de eddig egyik sem nyerte el a tetszésüket. Volt egy luxusingatlan, amit már le is előlegeztek, végül visszaléptek. Most úgy tűnik, megvan az igazi

Jennifer Lopez és Ben Affleck megvették az álomotthonukat

A sztárpár már hónapok óta keresgélt, de eddig egy otthon sem felelt meg az elvárásaiknak. A lakásnézés komoly stresszt jelentett a hírességeknek, főleg Jennifer aggódott sokat. Úgy tűnik, ennek a stressznek már búcsút inthet, mivel a napokban megvásároltak egy 60 millió dolláros, vagyis nagyjából 20 milliárd forintos ingatlant. 

A kastély Beverly Hillsben található, és 38 000 négyzetméteres. A pár új otthonában 12 hálószoba, 24 fürdőszoba és egy kosárlabdapálya is található. Hatalmas birtok tartozik hozzá, mivel a lenyűgöző ingatlan egy öthektáros területen található, ahonnan csodás kilátás nyílik a hegyekre. 

Az ingatlant egy híres belsőépítész tervezte, és kifejezetten otthonos, mégis modern. A rezidencia egyedülálló sportkomplexummal rendelkezik, a kosárlabdapálya mellett van edzőterem, úszómedence és még pickleball pálya is. A hírességek természetesen a biztonságra is ügyelnek, mivel ház teljesen elzárt, csak egy magánúton közelíthető van. Emellett van őrszolgálat és egy saját lakrész a gondnok számára. 

J.Lo és Ben akkor sem lesznek bajban, ha vendégeket fogadnak, mivel hatalmas vendégház található a birtokon. 12 férőhelyes garázsuk van, egyébként a birtokon 80 autó fér el. A szakértők szerint a sztárpár jó üzletet csinált, mivel a ház értékét pár évvel ezelőtt 135 millió dollárra becsülték. A házról készült képeket itt nézheted meg

Nem ők vették meg a legdrágább házat 

Bár J.Lo és Ben új álomotthona nem volt olcsó, Benyoncé és Jay-Z 200 millió dollárért vett házat pár héttel ezelőtt. A sztárpár megvásárolta Kalifornia legdrágább birtokát, az ingatlan egy valódi építészeti remekmű. 
 

Via