Igaz 20 évvel később, de összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck! A sztárpár a 2000-es évek elején őrülten szerelmes volt egymásba, de végül lagzi helyett szakítottak. Ezután JLo és Ben Affleck is megházasodott és gyerekeik születtek, de mindkettejük kapcsolata zátonyra futott. Közel két évtized kellett ahhoz, hogy újra egymásra találjanak. Kevesen tudják, de nagyon szomorú oka van annak, hogy miért nem házasodtak össze elsőre. 

Négy nappal a lagzi előtt mondták le

Ben és Jennifer 2001-ben ismerkedtek meg, amikor mindketten főszerepet kaptak a Gigli című filmben. Nos, az alkotás nem lett kasszasiker, de legalább szerelmet hozott mindkettőjüknek. Ebben az időszakban az énekesnő még Cris Judd felesége volt, de 2002 nyarán elváltak. Néhány hónappal később, 2002 novemberében Ben Affleck pedig el is jegyezte Jennifer Lopezt. 

Az esküvőt 2003 szeptemberében tartották volna meg Santa Barbarában, de végül négy nappal a lagzi előtt lemondták azt. Valójában akkor még csak a halasztják szót használták. Az oka pedig az volt, hogy a ceremónia részletei kiszivárogtak és a média hatalmas nyomást helyezett rájuk. 

Rengeteg sztár hivatalos volt 

Az esküvőre olyan világsztárok voltak hivatalosak, mint Bruce Willis, Courtney Cox, Matt Damon és Carrie Fisher. A meg nem történt menyegző állítólag több mint 1,5 millió dollárba került. 

JLo szíve összetört

JLo 2003-ban egy Vera Wang ruhában mondta volna ki a boldogító igent a színésznek. Az énekesnő állítólag hisztérikusan sírt, amikor fel kellett hívnia a vendégeket, hogy az esküvő elmarad. A pár azonban négy hónappal később hivatalosan is szakított. Jennifer akkor azt mondta, hogy ez volt az első alkalom, amikor a szíve tényleg összetört.

Újra egymásra találtak

Bombaként robbant a hír, amikor kiderült, hogy 20 évvel később ismét egy párt alkot Jennifer Lopez és Ben Affleck. A színész idén áprilisban másodszor is feltette a nagy kérdést a kedvesének, aki boldogan mondott igent. A pár a hétvégén hivatalosan is összeházasodott Las Vegasban.

Megcsináltuk. A szerelem gyönyörű. A szerelem kedves. Kiderült, hogy a szerelem türelmes is. 20 évig türelmes 

- írta a beszámolójában az énekesnő.

Via