A fotók pénteken készültek Jennifer Lopezről és Ben Affleckről egy kórház előtt, a találgatások pedig azonnal elindultak. 

A friss házas JLo-t és pasiját a hétvégi esküvőjük előtt kapták lencsevégre a savannah-i kórháznál. A DailyMail információi szerint a színész anyukája, Christopher Anne Boldt leesett egy stégről georgiai birtokán, megvágta a lábát, és mentőautóban kellett összevarrni, néhány órával az esküvői hétvége kezdete előtt. Anne-re állítólag fia talált rá, ő hívott segítséget is. 

JLo  egy Dior táskával a kezében, leverten érkezett a kórházhoz, míg Ben egy pólóba és rövidnadrágba öltözve, baseballsapkában járkált és cigizett az épület előtt.

Egy forrás a lapnak elmondta, hogy elvileg nincs ok aggodalomra, mert az incidens nem volt komoly.

Második esküvő

A napokban kezdetét vette  a készülődés Jennifer Lopez és Ben Affleck háromnapos esküvőjére. Ezúttal olyan családtagok és hírességek is jelen lesznek, akik a Las Vegas-i alkalomkor nem lehettek ott. Szerepel a listán Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck és Drea de Matteo is.

A háromnapos mulatság minden perce szoros időbeosztással lett megtervezve. Pénteken elvileg a vendégek próbavacsorán vettek volna részt, de nem tudni, hogy Ben anyukájának balesete átírta-e az eredeti terveket. 

Via