Ma végre kezdetét veszi Jennifer Lopez és Ben Affleck háromnapos esküvője, a helyszínen pedig már igen nagy a mozgolódás, hogy minden tökéletes legyen. 

Többszáz alkalmazott dolgozik azon, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck esküvője tökéletes legyen

Ben Affleck georgiai birtokán már zajlanak az előkészületek Jennifer Lopez és a színész második esküvőjére. Csütörtökön egy sátor építésével kezdődtek meg a munkálatok a folyóparti ingatlan területén, az alkalmazottak egész nap megállás nélkül dolgoztak, hogy a lehető legjobban sikerüljön a nagy nap.

Eközben a házaspárt csütörtökön a Georgia beli Savannah-ban vették észre, családjaik és barátaik társaságában, akik minden bizonnyal a násznép tagjai. 

A háromnapos ceremónia sorozat minden perce szoros időbeosztással lett megtervezve, pénteken a próbavacsorán vesznek részt a meghívott barátok és a család. 

Három napig nincs megállás

Szombatra várhatóak a könnyes percek, fogadalmak, a nagybetűs ceremónia. Ezúttal olyan családtagok és hírességek is jelen lesznek, akik a Las Vegas-i alkalomkor nem lehettek ott. Szerepel a listán Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck és Drea de Matteo is.

A vasárnapot is kihasználják, akkor grillezésre fogadják a meghívottakat az akkora már kétszeresen is házas sztárok. 

Az is napvilágot látott, hogy Jay Shetty, a hírességek életvezetési tanácsadója adja majd össze Jennifer Lopezt és Ben Afflecket. A podcaster régóta szoros viszonyt ápol az énekesnővel, akit terápiával is segített, hogyan szeresse magát jobban. 

Az esküvő hivatalos tudósítója a Vogue lesz, akik minden bizonnyal pazar képekkel mutatják majd meg a zárt ajtók mögötti legmeghittebb pillanatokat.

Via