Megőrült az internet, miután kiderült, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck teljesen titokban összeházasodtak Las Vegasban. Az esküvő 20 évet váratott magára, ugyanis a pár már akkor eljegyezte egymást, de végül szakítás lett a kapcsolat vége. Nos, most a nagy kérdés, hogy vajon JLo megtartja a nevét vagy mostantól Jennifer Affleck néven fut majd? 

Nagyon úgy tűnik, hogy igen

Jennifer Lopez egy e-mailben már úgy írt alá az esküvői élménybeszámolója után, hogy Szeretettel: Mrs. Jennifer Lynn Affleck.  Na, és most kiderült, hogy ez bizony nem csak egy szimbolikus dolog volt. A házassági papírok szerint - amelyek az Us Weekly britokába jutottak - nagyon úgy tűnik, hogy az énekesnő kérelmezte a névváltoztatást, így hamarosan Jennifer Affleck lesz. 

Ezt mondta közel 20 évvel ezelőtt

JLo egy 2003-as interjúban is beszélt arról, hogy megváltoztatná-e a nevét, miután összeházasodtak a színésszel:

Mit gondolsz mi lesz a nevem? Megváltoztatom szakmailag? Nem. Jennifer Lopez maradok. De természetesen a nevem Jennifer Affleck lesz

- az énekesnő ezzel arra utalt, hogy természetesen a munkássága során a régi nevét tartja meg, de hivatalosan megváltoztatja. A 2003-as esküvőjüket azonban napokkal korábban lemondták.

Íme, néhány fotó a nagy napról

Via