Az elmúlt néhány napban letarolta az internetet Jennifer Lopez és Ben Affleck állítólagos vitájának a híre, sőt egyesek már annyira messzire mentek, hogy állítják, a házassguk is bajban van. 

Nem érezte jól magát

Mint ismert Ben nem érezte túlságosan jól magát a Grammy-díjátadón, erről pedig tökéletesen árulkodott az arckifezése is. Ezt látván a felesége Jennifer, úgy tűnik, hogy rászól, fejezze már ezt be, és próbáljon meg egy kicsit jobb képet vágni az egészhez. Mindez azonban úgy zajlott le köztük, hogy nem vették észre, veszi őket a kamera.

Jennifer is megszólalt

Nos, a kis összezörrenés után Jennifer az Instagram oldalán osztott meg néhány pillanatot az estéről, a felvételek tanúsága szerint pedig remekül érezték magukat, most pedig @almostannna felhasználónevű tiktokker árult el újabb részleteket az állítólagos veszekedésről. 

Ez történt valójában

A fiatal lány ugyanis a sztárpár mellett ült és mindent hallott, elmondása szerint szó sem volt veszekedésről. Az influencer azt mondja, hogy  JLo egy ponton megmutatta a telefonját Ben Afflecnek és azt mondta: 

Úristen, édesem, nézd ezt a mémet, ami rólad kering. Istenem, már megint. 

YouTube

Pontosan tudták

Vagyis a tiktokker állítása szerint a páros már a díjátadón pontosan tudta, hogy Ben arckifejezéséről mém kering a neten, de ez őket egyáltalán nem zavarta. @almostannna a videójában arról is beszélt, hogy a színész valóban nem volt túl boldog, hogy ott kell lennie a gálán, de ő és az énekesnő ennek ellenére látszólag szuper szerelmesek és aranyosak voltak, végig fogták egymás kezét is. 

Nem tudom, hogyan írhatnám ezt jobban le, de egyszerűen látszot, hogy jól vannak. Nem úgy történt ez, hogy hú akkor ez most váláshoz vezet. 

A tiktokker szerint ez történt: 

@almostannna Replying to @canadiansupernova #greenscreen this is prob the funniest story i have it was so silly. Feeling overhelmed by this attention so im gonna take a break from all of this, i shared the big things and the how-to but all this attention is a lot haha :) I answered all the important questions already, good luck guys! Hear about it more on @hitqldbreakfast tonight! #seatfiller #grammys ♬ Selfcare-demo - Bella Moulden

(via)