Jennifer Lopez és Ben Affleck semmit sem bíz a véletlenre:20 évvel ezelőtt ugyanis  egyszer már jártak együtt és hihetetlenül csúnya vége lett – épp ezért, nem csoda, hogy az énekesnő minden frontot be akarja biztosítani magát a házassági szerződésssel. 

Hihetetlen részletek derültek ki a házassági szerződésükből

A pár külön-külön is észvesztő vagyonnal rendelkezik, együtt meg aztán tényleg olyan gazdagok, hogy még a több milliárd forintot érő luxusotthonok sem elég jók nekik. Az tehát, hogy a  júliusi esküvőjük előtt egyáltalán sor került a házassági szerződés megkötésére, egyáltalán nem volt meglepő. Az viszont annál inkább, hogy mik szerepeltek benne! 🙈🔥

A házassági szerződés pontos tartalma elvileg „titkos” - az ügyvédi irodánál dolgozó egyik alkalmazott viszont jó pénzért kiszivárogtatott néhány intim részletet arról, hogy pontosan mibe is mentek bele Jennifer Lopezék. Hát az, hogy a házassági szerződés az élet minden területére kiterjed, nem kifejezés! 

Még a szex gyakoriságát is előírják egymásnak

Jennifer Lopez és Ben Affleck tehát abszolút nem tudja nyugodtan eltölteni a  párizsi nászútját, mert olyan intim dolgokra derült fény a házassági szerződésükben, ami tényleg arcpirító! A szerződés egyik pontja ugyanis nemcsak azt írja elő, hogy a párnak minden héten szexelnie kell, hanem azt is, hogy mennyiszer…

Erre állítólag azért volt szükség, mert 20 évvel ezelőtt Jennifer Lopez pont azért fújta le a Ben Affleckkel való esküvőjét, mert a férfi állítólag sztriptíztáncosnőkkel csalta meg őt. Most viszont nem kerülhet rá sor: egyrészt azért, mert Bennek rendesen perkálnia kell Jennifernek azért, ha még egyszer megcsalja őt; másrész a heti minimum együttlétek száma is szabályozva lett, amiért már nem biztos, hogy Ben kockáztatna még egy félrelépést. 

Heti minimum ennyiszer kell együtt lenniük 

A házassági szerződésben leírtak szerint Ben Afflecknek heti legalább négy alkalommal kell teljesítenie az ágyban, ami lehet ennél több, de semmiféleképpen nem kevesebb. Persze, arra nem derült fény, hogy ez a négy alkalom pontosan milyen szexuális tevékenyéget is foglal magában, de mivel ez a pont Jennifer kikötése volt, valószínűsíthető, hogy mindenképpen neki kedvező együttlétekről van szó. 

Szavazás

Via