Jennifer Lopez és Ben Affleck ragyognak a boldogságtól, a szerelmeseket ismét egy hihetetlenül romantikus és persze szerelmes pillanatban kapták lencsevégre. 

Szerelmes ebédet tartott Jennifer Lopez és Ben Affleck

Az ifjú házasok úgy döntöttek, hogy gyermekeikkel közösen töltik az ebédidőt, mielőtt mindenki a saját dolgára indulna. Látszott a meghitt, szerelmes hangulat amely Mr. és Mrs. Affleck között van. Jennifer Lopez édesen simogatta Ben Affleck fejét, közben pedig a 16 éves Violet mesélte mindennapjainak fontos eseményeit. 

De nemcsak Violet volt ott, hanem az énekesnő ikrei, Emme Maribel és Maximilian David, valamint Ben Affleck legkisebb fia, Samuel is.

Ebéd után megálltak, hogy bekapjanak néhány finomságot a Dunkin'-ban, mielőtt mindenki visszatért volna a napi rutinhoz. 

Jennifer Lopez kezét öten is megkérték már

A 49 éves Ben Affleck zöld „Believe in Boston” pólót viselt kék farmerrel. A színészről köztudott, hogy rajong a Dunkin' finomságaiért, ezúttal is egy egész zacskónyi édes élvezettel távozott.

Jennifer Lopez egy fekete edzős szett mellett tette le a voksát, amelyhez sportcipőt választott.

Jennifer Lopeznek és Ben Afflecknek hosszú volt az út, mire végre egymásra találtak. Jennifer Lopez ötször is házasodott vagy lett eljegyezve, mielőtt végleg, és újra Ben Affleck mellett talált rá a boldogság.

Via