Hatalmas a boldogság Jennifer Lopeznél és Ben Afflecknél! Alig néhány napja, hogy Las Vegasban kimondták a boldogító igent, de már a nászútjukon élvezik a mézesheteket. A sztárpár Párizsba utazott. 

A francia fővárosban az énekesnőt egy vadító piros ruhában szúrták ki a szemfülesek, a színész pedig öltönyt viselt. Érdekes, hogy a pár már most a nászútját élvezi, ugyanis a pletykák szerint közel sem unták meg az esküvősdit! Jennifer és Ben Georgia államban szintén oltár elé állnak majd a barátok és a közeli család előtt. 

Íme, néhány fotó a párizsi nászútról 

20 év után sikerült

Mint megírtuk, JLo és Ben Affleck habár 20 évvel megcsúsztak, de végül egymás mellett kötöttek ki. A sztárpár a 2000-es évek elején őrülten szerelmes volt egymásba, de végül lagzi helyett szakítottak. Ezután JLo és Ben Affleck is megházasodott és gyerekeik születtek, de mindkettejük kapcsolata zátonyra futott. Közel két évtized kellett ahhoz, hogy újra egymásra találjanak.

Az esküvőt 2003 szeptemberében tartották volna meg Santa Barbarában, de végül négy nappal a lagzi előtt lemondták azt. Valójában akkor még csak a halasztják szót használták. Az oka pedig az volt, hogy a ceremónia részletei kiszivárogtak és a média hatalmas nyomást helyezett rájuk. 

Via