Jennifer Lopez és Ben Affleck éppen a mézes heteket töltik a világ legromantikusabb városában, Párizsban.

Párizsban ünneplik házasságukat

Csak pár hete annak, hogy  Jennifer Lopez és Ben Affleck  örök hűséget fogadtak egymásnak egy kis vegasi kápolnában, úgy döntöttek, nem elég a jóból. Azonnal repülőre is szálltak, és meg sem álltak a legklisésebb nászutas úti célig: Párizsban romantikáznak a friss házasok. 

A lesifotósok persze itt sem hagyják őket békén, ennek köszönhetően pontosan képben lehetünk a szerelmesek napi programjával. Most azonban olyan fotósorozat látott napvilágot, amelyen nincs, aki ne érzékenyülne el. 

Ben Affleck és Jennifer Lopez éppen az énekesnő 53. születésnapját ünnepelték egy romantikus vacsorával, amikor az újdonsült férjet könnyes szemekkel, kipirult arccal kapták lencsevégre. Ben Affleck éppen feleségével, Jennifer Lopezzel beszélgetett, és nagyon úgy tűnik, hogy érzékeny témát érinthettek, ugyanis Ben Affleck képtelen volt uralkodni érzésein. 

Nem tudni, miért tört ki könnyekben Ben Affleck

A pár egy romantikus vacsora közepén volt a La Girafe ínyenc étteremben, amely a Place du Trocadéro téren, az Eiffel-torony előtt található, amely Párizs egyik legromantikusabb része. 

Jennifer Lopez igazi megértő társként fogadta szerelme érzelmi kitörését, arcát a mellkasához szorította, hogy megvigasztalja. 

Ugyan a pár nem válaszolt arra, hogy mi okozta a könnyes perceket, de valószínűleg inkább egy megható, szerelmes pillanatnak lehetünk a szemtanúi, nem pedig egy veszekedésnek, hiszen pár pillanattal utána hangos nevetésben törtek ki.

Via