A Bennifer második évada immár több, mint egy esztendeje tart: Jennifer Lopez és Ben Affleck nagyjából tavaly ilyenkor erősítették meg a pletykákat, hogy újra összejöttek. Azóta már újra eljegyezték egymást, és ahogy a két sztár építi szépen közös életét, megint egy mérföldkőhöz érkeztek, vagyis kettőhöz.

Kocsi

Közösen voltak autót nézni a hétvégén!

Fotó: Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images
Fotó: Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images

Persze nyilván nem a használtautós hirdetéseket böngészték együtt, hanem szépen elsétáltak kézenfogva egy Rolls Royce-szalonba, ahol közösen válogattak a kocsik közül. Mindez Beverly Hillsben volt most szombaton.

Lakás

Sőt, a hírek szerint már a közös otthont is elkezdték keresgélni. Az egyik szóba jövő kecó a Spelling-birtok, amit annak idején Aaron Spelling TV-producer (Tori Spelling édesapja) építtetett. 14 hálószoba van benne, plusz olyan luxusfícsörök, mint saját szépségszalon, bowlingpálya, mozi és teniszpálya, plusz természetesen medence és jacuzzi. Az ára kb. felfoghatatlanul magas földi halandók számára: 165 millió dollár, ami 60 milliárd forint körüli összeg. Íme néhány kép, hát már-már veri a Downton Abbey-s francia villát.

De aztán lehet, hogy Benniferék nem emellett döntöttek, mert a TMZ fotósai aztán egy másik Beverly Hills-i villánál láttak költöztetőkamionokat, amiket Jennifer Lopez és Ben Affleck otthonainál szintén láttak. Semmi nincs még megerősítve, de elvileg nem kizárt, hogy már össze is költöztek, bár semmi nyomát nem találják az újságírók annak, hogy ez a villa gazdát cserélt volna. Egy kb. 60 millió dolláros (23 milliárd forintos) ingatlanról van szó egyébként, korábbi tulajdonosai közül a leghíresebb Danny DeVito.

Via