Nem volt egy jó hét ez Jennifer Lopez és Ben Affleck számára: felröppentek a pletykák, hogy gond lehet a kapcsolatukban.

Viták és viták és ajtócsapkodás

A héten egyszer Benniferék mintha a vörösszőnyegen vesztek volna össze, szemtanúk szerint feszült-ideges szóváltásra került sor közöttük.

Plusz van ez a videó is, amin Ben Affleck eléggé mérgesnek néz ki, és dühében mintha rávágná a kocsiajtót Jennifer Lopezre.

Hát az ember nem feltétlenül ilyen viselkedést vár egy olyan pártól, akik még egy éve sem házasok.

Nem az, aminek látszik

Most a Daily Mail próbál meg rendet vágni a fenti fotók-videók alapján felreppent pletykák között egy olyan forrás segítségével, aki a lap szerint

nagyon közel áll

a házaspárhoz. Bárki legyen is ez az illető, azt kéri, hogy higgyük el neki, hogy Benniferék teljesen jól elvannak és boldogok együtt, még annak ellenére, hogy például a Grammy-gálán is úgy tűnt, hogy összevesztek.

Teljesen hamis az a narratíva, hogy folyamatosan veszekednek. Hihetetlenül jó passzban vannak, nagyon szeretik és támogatják egymást

– nyugtat meg mindenkit a forrás.

Persze amikor szóba kerül a téma, maga Jennifer Lopez is csupa rózsaszín felhőről és szivecskéről számol be, de mondjuk tőle nyilván nem is várunk mást.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Via