Áll a bál Britney Spears körül, apjával való rossz viszonya után most arról beszél mindenki,  hogy alkalmatlan az anyaságra.  A történteket pedig Jennifer Lopez sem hagyta szó nélkül.

Britney Spears újra családjával háborúzik

Britney Spears gyermekeinek apja, Kevin Federline azzal vádolja az énekesnőt, hogy fiaik egyáltalán nem akarnak vele találkozni, és ők döntöttek arról is, hogy nem vettek részt Britney Spears Sam Asgharival tartott esküvőjén sem. 

Kolleganője, Jennifer Lopez úgy tűnik, hogy még mindig nagyon jó kapcsolatot ápol Britney Spears-szel, és fontosnak tartotta, hogy most nyilvánosan is kiálljon mellette. 

Jennifer Lopez megosztott egy közös fotót Britney Spears-szel, amely a 2001-es MTV Video Music Awards-on készült a két előadóról, és azt írta hozzá, hogy

Maradj erős!

Jennifer Lopez és Britney Spears mögött évtizedes barátság van

A történteknek előzménye is volt, Britney Spears pénteken Jennifer Lopez szavaival indokolta meg, miért nem adja fel a gyerekivel vagy az ő apjukkal való, valamint éppen az apjával és a médiával vívott harcot.

Ahogyan Jennifer Lopez is mondta, belenézel a kamerába, és azt mondod minden kislánynak a világban, hogy legyenek hangosak, és soha ne hátráljanak meg. Ne adjanak teret az igazságtalanságnak. Szóval itt vagyok én is és ezt képviselem, ezt a szellemiséget. Ebben a világban, ahol használhatod a lábaid, a szíved, a szád, a szemed, az egész tested, hogy kifejezhesd magad, hát tegyél így! Ez az én függetlenségi nyilatkozatom az egyenlőségért!

Jennifer Lopez válaszából ítélve pedig nagyon jól esett neki, hogy az ő szavait hirdeti a követőinek, és azonnal biztosította Britney Spearst támogatásáról.

Via