Jennifer Lopeznek még az előző házasságából, Marc Anthonytól születtek ikrei, Emme és Maximilian, akik 2008. február 22-én látták meg a napvilágot. Bár a sztárpár még 2014-ben, tíz év után elvált, a gyerekeket nagy szeretetben nevelik, akiknek immáron Ben Affleck lett a nevelőapjuk.

Jennifer Lopez ikrein nagy a nyomás

Az énekes egy interjúban mesélt a gyereknevelésről, és bevallotta, hogy bizony nem könnyű feladat, pláne, ha híres az ember. 

Szerintem sokan nem értik meg, hogy milyen nehéz híres szülők gyermekének lenni, mivel nem ők választották ezt az életformát.

Hangsúlyozta, hogy az  ikrek  még csak 15 évesek, de már most megtapasztalták milyen érzés az, mikor állandóan lesifotósok vannak az ember nyomában, az emberek pedig mindenfélét írnak róluk.

Azt gondolom, hogy ez nagyon nehéz lehet nekik. Emiatt pedig szeretném őket minél jobban megvédeni. Mindenkinek meg kell küzdenie a zaklatással, de mikor tudják, hogy titokban lefotózták őket, azzal megküzdeni nem könnyű.

Ben Affleck, az örök szerelme

Közel 20 év után tavaly ismét egymásra talált Jennifer Lopez és Ben Affleck a rajongók legnagyobb örömére. Miután az eljegyzés is megtörtént, a pár titokban  össze is házasodott  Las Vegasban, egy kápolnában, ahová csak a legközelebbi hozzátartozókat hívták meg.

Közösen nevelik Emmet és Maximiliant, ráadásul Bennek az előző házasságából is született három gyermeke Jennifer Garnertől, akikkel gyakran találkoznak, és számos közös programban vesznek részt.

Ben csodálatos apa. Ha őszinte akarok lenni, akkor a legjobb, akit valaha láttam. 

Lopez nemcsak a gyereknevelésben, de a filmszerepeiben is kikéri férje véleményét, ugyanis Ben forgatókönyíró, így ezen a téren is sok tapasztalatot szerzett. 

via