Az egyáltalán nem meglepő, hogy Jennifer Lopez szexi fotókat posztol a közösségi oldalán, ám a legújabb szettje mégis minden képzeletet felülmúl. 

Brutál szexi fotók

Az énekesnő a Revolve márka cipőkollekciójának bemutatóján járt, a szexi fotókkal pedig azt jelentette be (hivatalosan is!), hogy a jövőben ő is kollaborálni fog a vállalattal. Így a bulin természetesen ő is egy Revolve lábbelit viselt, amihez egy Julien Macdonald ruhát választott, a megjelenése pedig annyira forórra sikerült, hogy a Beverly Hillsben rendezett partin gyakorlatilag minden szem rá szegeződött. Persze ez nem csoda, hiszen a metálos, oldalt magasan felsliccelt estélyiből kikandikált az izmos lába. 

Megoszlanak a vélemények

Jen a közösségi oldalán egy sor fotót és egy videót is megosztott, hogy a követőinek is megmutassa, milyen volt a parti, a Vogue magazinnak pedig az mondta az együttműködésről: 

Szerettem volna önbizalmat és szexisséget hozni ebbe a kollekcióba.

Bár Jennifer bomba alakja rendre lenyűgözi a rajongókat, a friss fotók kapcsán mégis megoszlottak a vélemények a kommentszekcióban. 

Gyönyörű, de ha elérünk egy bizonyos életkort, nem árt kicsit visszafenni 

– írta az egyik hozzászóló. 

Ez a megjelenés nem a cipőkre hívja fel a figyelmet 

– fogalmazott egy másik. 

Már a Grammy-n is utalt rá

Lopez egyébként először a 2023-as Grammy-gálán utalt arra, hogy várhatóan együtt fog működni a Revolva-val, ugyanis már akkor egy kristályokkal díszített, Revolve által forgalmazott platform cipővel párosította a Gucci ruháját. 

(via)