Jennifer Lopez pár napja meztelen fotókat posztolt, így próbál meg vásárlókat szerezni egy cipőmárka, amelynek ő az új arca. De hogy mit is tesz JLo azért, hogy ilyen bomba alakja legyen, az mindenkit meglepett. 

Jennifer Lopez a mentális egészségéért is edz

Jennifer Lopez szerint rajongói tudják, hogy az edzés és az egészséges táplálkozás nagyon fontos a számára, mindig igyekszik példát mutatni, és kimeleni, mennyire szükséges lenne, hogy az emberek életében ezek kellően priorizált helyet kapjanak. 

Ám az ő hozzáállása a vágyott, tökéletes testhez annyira szigorú, hogy sokan ezt túlzásnak érzik. Jennifer Lopez ugyanis minden nap 4:45-kor kezd, hogy egy edzéssel kezdje a napot. Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire elszánt és kemény. Az énekesnő szerint nem csupán a teste miatt teszi ezt meg. 

Pozitív összefüggés van a testmozgás és a mentális egészség között. 

Jennifer Lopez tehát érzékeli magán, hogy a lelke is jobb állapotban van akkor, amikor kellő időt fordít a testére, és karban tartja azt. Az énekesnő véleményét a MentalHealth.org is alátámasztja.

A kutatások azt mutatják, hogy a rendszeresen sportoló emberek jobb mentális egészséggel és érzelmi jóléttel rendelkeznek, és alacsonyabb a mentális betegségek aránya is a körükben. Sőt, segít a depresszió kezelésében is. 

Hihetetlen, mikor kel Jennifer Lopez

Jennifer Lopez szerint nem is a brutális edzésterven van a hangsúly. Szerinte az a fontos, hogy az ember minden nap saját maga legjobb verziója akarjon lenni. Ha pedig az ember csupán ennyi célt kitűz minden nap, akkor soha nem látott elszántságot tapasztal majd. Jennifer Lopez egyébként kondiba jár, köredzésekre, de boxol és otthon is megcsinál pár gyakorlatot.

Igyekszem jó döntéseket hozni, és jól beosztani az időmet. Sokszor még sötétben, 5 óra előtt kelek, de az edzésnek meg kell lennie. Általában akkor is, ha amúgy laza a napi programom.

via