A Vogue magazinnak adott interjújában Jennifer Lopez őszintén beszélt arról, hogyan találtak újra egymásra közel két évtized után Ben Affleckkel, valamint azt is elmondta, miért döntött úgy, felveszi az esküvő után a színész nevét. 

Sok kritika érte

Utóbbi döntése miatt sok kritika érte, de őt ez egyáltalán nem érdekli, a lapnak ennek kapcsán azt mondta: „Az emberek továbbra is  Jennifer Lopeznek  fognak hívni, de hivatalosan a nevem Mrs. Affleck.”

Férj és feleség vagyunk, és én büszke vagyok erre. Úgy érzem ez egy romantikus gesztus. Tisztelem a hagyományokat és a romantikát, én egy ilyen lány vagyok. 

Tökéletes harmónia

Az interjú során szóba került az is, hogyan talált újra egymásra a két híresség. J.Lo. pedig ki is fejtette, újra fellángoló szerelmük történetét. ”A hozzám közel álló emberek tudják, hogy ő egy nagyon különleges ember volt a számomra. Amikor újra kapcsolatba kerültünk, ezek az érzések még mindig nagyon valóságosak voltak”

A páros először 2002-ben jött össze, két évig voltak együtt, s bár úgy tűnt ők az igazi álompár, 2004-ben mégis elváltak útjaik. A rajongók legnagyobb megdöbbensére azonban két évtized után újra összejöttek, ráadásul hamar ki is mondták a boldogító igent. Úgy tűnik a szerelmük most érett meg igazán, jelenleg tökéletes közüttük a harmónia. Ben pedig így fogalmazott Jenniferről: 

Jennifer szívében van valami veleszületett varázslatos, kedves és szeretettel teli. Pontosan erre az emberre emlékszem 20 évvel ezelőttről. Ő az én elképzelésem arról, hogy milyen ember szeretnék lenni. 

(via)