Nem akármilyen szerelem az, ami Jennifer Lopez és Ben Affleck között van! Az egy dolog, hogy 20 év után újra összejöttek, júliusban szűkkörű esküvőt tartottak Las Vegas-ban, nemrég pedig egy hatalmas, háromnapos lagzit csaptak, ahol az énekesnő három különböző menyasszonyi ruhát is viselt! Az esküvőn történt érdekességek itt viszont nem értek véget...

Jennifer Lopez kitett magáért az esküvőjén

Általában a férfiak szoktak szerenádot adni a nőknek, de esetüknél fogva ez érhetően másként zajlott: Jennifer Lopez ugyanis fogta magát és a lagzi tetőpontján egy teljesen új dalt énekelt el a férjének!

A szerenádról persze videó is készült, amit valamelyik vendég szivárogtatott ki az internetre — de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Jennifer Lopez egy konkrét koreográfiával készült Ben Afflecknek, amihez még a háttértáncosai és a vokalistái is csatlakoztak!

Ben Affleck teljesen meghatódott a gesztustól

A dal ráadásul egy hihetetlenül szenvedélyes, szerelemes dal volt, amiben olyan sorokat énekelt Jennifer Lopez, mint pl. "Látom a szenvedélyet a szemedben / Még mindig szerelmes vagyok beléd / Tudod, hogy nem tudok betelni veled" és még folytathatnánk!

Az 53 éves Jennifer Lopez tehát nagyon kitett magáért az esküvőjén és Ben Affleck is boldog, mert nemcsak elvette a 20 évvel korábbi szerelmét, de még egy mini koncertes szerenádot is kapott tőle a lagzin, amit azért nem sok férfi mondhat el magáról! 

Via