Alex Rodriguez azelőtt járt Jennifer Lopezzel, hogy az énekesnő újra  összejött volna  Ben Affleckkel. 

A baseball játékos és JLO 2017-ben kezdtek el randizni, és 2019 márciusában bejelentették az eljegyzésüket. A világjárvány miatt kénytelenek voltak elhalasztani a nagy napot 2020-ra, de 2021 áprilisában bejelentették a szakításukat.

Akkor egy közös nyilatkozatban azt mondták:

Rájöttünk, hogy jobbak vagyunk barátokként, és reméljük, hogy azok is maradunk. Továbbra is együtt fogunk dolgozni és támogatni fogjuk egymást a közös vállalkozásainkban és projektjeinkben. A legjobbakat kívánjuk a másiknak. Csak annyit tudunk még mondani, hogy köszönjük mindenkinek, aki kedves szavakat és támogatást küldött.

Jennifer Lopez exvőlegénye most először posztolt azóta, hogy volt kedvese hozzáment Ben Afflcekhez – szúrta ki a Hello Magazine. 

Míg  az örömhír hallatán az egész világ tombolt, addig Jennifer Lopez exvőlegénye, Alex nem törődött a felhajtással. Ehelyett egy lenyűgöző videót osztott meg egy meg nem nevezett helyről, a bejegyzéshez pedig azt írta:

Találd ki, hol?! 

Még kedvese nevét is felvette Jennifer Lopez

A sztárpár a Las Vegas-i Little White Wedding Chapelben mondta ki titokban a boldogító igent.  Az idáig vezető út azonban nem volt egyszerű: JLO és Ben Affleck 20 évvel ezelőtt már eljegyezték egymást, de akkor szakítás lett a vége.  

Sajtóinformációk szerint az énekesnő már Mrs. Jennifer Lynn Affleck névvel írt alá egy emailt, és nagyon úgy tűnik, hogy ez nem a véletlen műve: az énekesnő már kérelmezte a névváltoztatást, és hamarosan hivatalosan is  felveheti  a férje nevét. 

Via