A közösségi médiának és az internet világának hála azt gondolhatnánk, hogy mindent tudunk kedvenc sztárjainkról, de azért ez koránt sincs így. Ezt az négy dolgot például egészen biztosan te sem tudtad Jennifer Lopezről. 

Janet Jackson háttértáncosa volt 

Bizony, jól olvasod. 1993-ban J.Lo Janet  „That's the Way Loves Goes” kislemezének a videoklipjében táncolt. Turnéra azonban már nem indult Janettel, ugyanis a saját útját szerette volna járni. 

Triatlon királynő 

2008-ban Jennifer 2 óra 23 perca latt teljesítette a Nautica Malibu Triatlont, a visszaemlékezéseiben pedig így nyilatkozott erről az eseményről: 

A verseny reggelén, ahogy ott álltam ezer paparazzival körülvéve, ugrásra készülve, az óceánba, rájöttem, hogy valószínűleg nem ez volt a legjobb ötletem.

Imádja a reality műsorokat 

Jennifer  korábban a Vanity Fairnek adott interjújában vallotta be, hogy imádja a valóságshowkat, az egyik nagy kedvence pedig a Maffiozófeleségek. 

J.Lo és az ikonikus Versacce ruha 

Jennifer egy hónappal azután öltötte magára az ikonikus ruhadarabot, hogy a Spice Girls énekensője Geri Halliwell is viselte. J.Lo. a Grammy-díjátatóra választotta a zöld Versaccét, amiről a stylistja megpróbálta lebeszélni, mondván, hogy őrültség olyan ruhát viselnie, amit előtte már egy nagy sztár felvett. Jennifert ez azonban nem érdekelte, úgy gondolta, hogy a ruha elég provokatív ahhoz, hogy minden szám ő rá figyeljen. Igaza lett, ugyanis azt követően, hogy megjelent benne, mindenki a ruha után kezdett kutatni a neten. Mivel számtalan mennyiségű keresésről volt szó, a Google új fejlesztésbe kezdett, aminek hála a felhasználók már fotó alapján is tudnak keresni. Azaz így született meg a Google Image kifejezés, melynek létezését a zöld Versacce ruhának köszönhetjük. 

(via)