Jennifer Lopez megállíthatatlan, az énekesnő egyszerűen nem tud hibázni, legyen szó bármiről, de tényleg bármiről. Az énekesnő most álomszép fehérneműkben pózolt, a rajongóknak pedig leesett az álla, hogy még mindig mennyire jó formában van. 

Jennifer Lopez őrjítően szexi képeket posztolt

Jennifer Lopez nem csupán szexi képeket hozott az Instázóknak, de egy hatalmas hírt is bejelentett: az énekesnő lett ugyanis az olasz Intimissimi 2023-as tavaszi és nyári kampányának arca, és globális nagykövete. 

Tökéletes választás a márka részéről, ugyanis az énekesnő nem csupán brutálisan szexi még mindig, de amikor, ahogyan csak lehet, megéli a nőiességét. Emellett pedig hirdeti az egészséges életmódot, az önelfogadást - tökéletes üzenetet közvetít. Az Intimissimi szerint Jennifer Lopez abban is példát mutat, hogy megdolgozott a sikerért, a kemény munka, amit beletett a karrierje fejlődésébe végtelenül inspiráló, és erre buzdítja a vásárlókat is. Jennifer Lopez esetében találkozik a modern szexiség és a tradíciók tisztelete, ami nagyon különleges egyveleget hoz létre.

A lenyűgöző kampányfotókon Jennifer Lopez az új kollekció darabjait viseli, selyemmelltartókban, csipkés bugyikban, pizsamákban és kimonókban is pózol. Jennifer Lopez arról is mesélt, miért vállalta el a nagyköveti feladatokat. 

Szerelmes Olaszországba Jennifer Lopez

Imádom Olaszországot. Szerelmes vagyok az olasz emberekbe, a divatba, a kultúrába, a történelmébe, na meg az ételekbe. Amikor felfedeztem az Intimissimit egy olasz út során, azonnal megfogott a kimagasló minőségű selyem, amivel dolgoznak. De nem tudtam nemet mondani a lenyűgöző csipkékre, a hibátlan szabásokra, és az egyedülálló formatervekre sem. 

Jennifer Lopez hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy ő a márka új nagykövete, és a továbbiakban is azon dolgozik majd, hogy minél több értéket adjon át a követőknek és a vásárlóknak.

Büszke vagyok, hogy az Intimissimit képviselhetem. Megtisztelő, hogy úgy tekintenek rám, mint aki utat tud mutatni a magabiztos, erős, élettel teli nőknek. 

via