Kijött a Shotgun Wedding című akcióvígjáték trélerje – az a sztori, hogy Jennifer Lopez és Josh Duhamel esküvőjén túszul ejtik a násznépet, és az ifjú párnak kell megmentenie mindenkit.

De úgy tűnik, a látványra éhes nézők már rögtön a film elején meg lesznek mentve, mert...

...Jennifer Lopez ugyan a film nagy részét egy menyasszonyi ruhában akciózza végig, azért van egy szex(i )jelenete is, amiben viszont csak egy félbevágott pólót visel. Ha lett volna szavazás, a férfinézők tuti arra szavaznak, hogy J-Lo a pólónak az alsó felét viselje, de Hollywood ennyire azért még nem demokratikus. Így viszont megcsodálhatjuk Jennifer Lopez kockahasát, és hát ebből is lett nagy felhördülés.

Genetika?

Mert persze mindenki ilyen izmos-feszes-lapos hasat szeretne, és akinek összejön, azoknak is csak a húszas, max. harmincas éveiben szokott ez sikerülni. Jennifer Lopez ezzel szemben 53 éves, és amint azt nagyon nehéz nem lépten-nyomon emlegetni, egyszerűen nem öregszik.

Van is erről egy poén még magában a filmben is: az anyósjelölt a fenti kockhas láttán megkérdezi a menyasszonytól, hogy

ez genetika vagy pilátesz?

Na jó, a többi poént nem lőjük le előre, itt a tréler.

Cool

Ismerős volt egyébként az anyóst játszó színésznő? Ha igen, akkor az nagyon jó, mert a zseniális Jennifer Coolidge-ről van szó, aki nemrég nyert egy Emmyt a szintén zseniális A fehér lótusz című HBO-sorozatban nyújtott alakításáért. (Bár igazából annyira nem is nyújtott az az alakítás – tök rövidek a jelenetei.) (Én kérek elnézést a szóviccért.) Mindenestre a Shotgun Wedding majd csak 2023. január 27-én jelenik meg, úgyhogy ha még nem láttad volna A fehér lótuszt, addig pótold be feltétlenül, mert hamarosan érkezik belőle a második évad!

Via