Megdöbbentő infó látott napvilágot Jennifer Lopez és Ben Affleck esküvőjéről! Kiderült, hogy az énekesnő már az eljegyzés napjától kezdve tervezte, hogy mikor kötik össze az életüket, ugyanis nem akarta, hogy a színésznek lehetősége legyen meghátrálni. Nagyon úgy tűnik, hogy JLo feleslegesen aggódott, mert Ben nagyon boldogan mondta ki az igent a szerelmének. 

Érthető az aggódás

A pár múltját tekintve azonban érthető, hogy Jennifer Lopez biztosra akart menni, hiszen már 20 évvel ezelőtt is úgy tervezte, hogy a színész lesz a férje, ám akkor végül szakítottak. A lagzi előtt négy nappal hívták fel a vendégeket és közölték, hogy mégsem lesz ünneplés és házasságkötés.

Mégsem volt ott mindenki

A korábbi hírekkel ellentétben nem volt ott a sztárpár összes gyermeke. Jennifer Lopez fiai közül Emme volt ott, valamint Ben Affleck egyik lánya Sera tette tiszteletét. Emme ikertestvére, Max, valamint a színész másik két gyermeke Violet és Sam nem voltak ott. 

Jennifer Garner tudott a lagziról

Ben Affleck a volt feleségének elárulta, hogy mire készülnek Jenniferrel, így egyáltalán nem érhette meglepetésként a hír. Állítólag azonban az egykori sztárpár legidősebb lánya, a 16 éves Violet azért nem ment el az esküvőre, mert nagyon hűséges az édesanyjához és inkább vele akart maradni. 

A rajongók kibuktak tavaly

Jennifer Garner rajongói kibuktak, amikor tavaly Ben Affleck azt mondta, hogy valószínűleg még mindig inna, ha a színésznővel házasok lennének. Érthető módon sokan felháborodtak ezen a kijelentésen, ugyanis Jennifer Garner volt az, aki mindvégig támogatta a színészt, amikor a függősége eluralkodott rajta. 

Via