Jennifer Lopez Ben Affleckre utaló nyaklánca azért rajta maradhatott. 

Jennifer Lopez intim helyzetben szerepelt új videójában

Jennifer Lopez soha nem fél smink nélkül megmutatni magát, az 53 éves énekesnő ezúttal is így tett. Az Instagram-videóban, amit a napokban közzétett ugyanis nem visel semmit: sem sminket, sem ruhát. Csupán egy törölköző van rácsavarva a popdívára. 

Na meg a kedvenc nyaklánca, amit 2021 júliusában Monacóban vásároltak, és amelyen a Ben felirat látható. Nagyon úgy tűnik, a szexi énekesnőhöz szinte már hozzánőtt a kedvenc kiegészítője, és azt semmilyen helyzetben sem veszi le magáról.

Nem arra figyeltek, amire Jennifer Lopez szerette volna

Jennifer Lopez egyébként ügyesen taktikázott, ebben a nem mindennapi szettben próbál egy kis reklámot biztosítani a JLo Beauty új termékeinek. Ebben a videóban éppen a 79 dollárért, azaz 30 ezer forintért kapható That Jlo Glow Brightening & Firming Serumot reklámozza. A termék nem akármit ígér, rövid időn belől láthatóan feszesebbé és ragyogóbbá teszi az arcbőrt. És hát valljuk be, ki ne szeretné magáénak tudni azt a tipikus JLo glow-t?

A reklám azonban egy kicsit félrement, mert a termék helyett mindenki csak a nyakláncon pörgött. A kommentelők azonnal hangot adtak neki, hogy csak és kizárólag a gyönyörű ékszerre tudnak figyelni. 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de fogalmam sincs, milyen termékről beszélsz. Csak a nyakláncra tudtam figyelni

— írta egy kommentelő Jennifer Lopez fotója alá. 

via