Ahogyan arról mi is beszámoltunk Jeremy Renner az év első napján szenvedett súlyos baleset, amikor is maga alá gyűrte egy hókotró. A Marvel filmek sztárja éppen a hó fogságába került unokaöccsén próbált segíteni, amikor megtörtént a baj. 

Végig magánál volt

A színész az elmúlt időszakban a felépülésre koncentrált, erről több tartlamat is megosztott a közösségi oldalán, most azonban interjút is adott, a beszélgetés során pedig sokkoló dolgokat árult el a tragikus pillanatokról. Renner elmondta, hogy amikor maga alá temette a szerkezet, nem vesztette el az eszméletét, végig magánál volt, miközben a héttonás gép gyakorlatilag összezúzta a testét. 

Minden pillanatban ébren voltam 

– mesélte, majd hozzátette: újra megtenné. Utalva ezzel vélhetően arra, hogy bármennyire is borzalmas volt az egész, az unokaöccsét újra megmtentené, bármi áron. 

Csoda, hogy él 

A színésznek a borzasztó eset során egyébként nyolc bordája tört el, összesen 14 helyen, továbbá a jobb térde, jobb bokája, bal sípcsontja, bal bokája, jobb kulccsontja, jobb válla, az arc, szemgödör, valamint állakapocs csontja is eltört. Továbbá összeomlott a tüdeje, a bordacsontja pedig átszúrta a máját. Ezek alapján nem túlzás azt mondani, csoda, hogy életben van, az pedig még nagyobb csoda, hogy az állapota rohamosan javul. 

A túlélést választottam. Ebbe nem fogok belehalni 

– mondta az interjúban Jeremy. 

Az interjú egy részlete itt nézhető meg: 

(via)